Hét adres voor MKB Direct Mail Succes

Vragen? Bel ons gerust!
079 - 360 1234

Alles over gesealde mailingen

In de meeste gevallen worden magazines, tijdschriften en andere brochures voor postale verzending in folie verpakt. Dit noemen we sealen.

Sealen in het in plastic-folie verpakken van een brochure of folder.
Je brochure of folder wordt in offset gedrukt, hiervoor hebben we een drukklare PDF nodig die voldoet aan de aanleverspecificaties. en vervolgens afgewerkt tot een brochure aan de hand van de door jou gekozen specificaties. 

In de tussentijd gaan wij alvast de adresdrager voor de verzending opmaken. Een adresdrager is het papiertje dat boven op je brochure wordt geplaatst. Dit is een A7 (74x105mm) met daarop de adresgegevens incl post-verwerkingscodes, de afzender en een port betaald logo. Wij maken de adresdrager aan de hand van het aangeleverde adressenbestand. En sturen je via de portal hier een proef van.

Na goedkeuring van de proef wordt je brochure of folder samen met de adresdrager geseald. 
Bij Mailweb sealen we standaard in recyclebare LDPE-folie met een dikte van 18 mµ (0,018 mm). Je kunt ook kiezen voor Bio-based folie. Deze semi-transparante, melkwitte folie hoort net als gewone folie bij het plastic gerecycled te worden, maar is van rietsuiker gemaakt in plaats van aardolie. Hoe gaat sealen precies in z’n werk? Bekijk de video van onze sealmachine.